SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz

Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 07.09.2015 - 12:01

Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, terör saldırılarının ardından şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Türkiye’deki istikrar ortamından rahatsızlık duyan şer odaklarının insani, dini, milli hiçbir değer tanımadan hain saldırılar düzenlediğini, bu saldırıların bütün bir milletin canını acıttığını kaydeden Rektör Şahin, ne olursa olsun teröristlerin asla emellerine ulaşamayacağını, Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne bu tip saldırıların hiçbir zarar veremeyeceğini söyledi. Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi kırsalında, PKK’lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcıların, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlatıldığını, bu ve benzeri eylemleri gerçekleştirenlerin barış adına konuşamayacaklarını söyleyen ASÜ Rektörü, “Olayın ardından güvenlik güçlerimiz bölgede gerekli çalışmalara başlamış, devletimiz terörle mücadele konusundaki önlemlerini üst düzeye çıkarmıştır. Nereden ve nasıl gelirse gelsin terörün her türlüsünü bir kere daha lanetliyoruz. Bu milletin bölünmez bütünlüğüne kastedenler amaçlarına asla ulaşamayacaktır” dedi.

Prof. Şahin, hain saldırıların ardından şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021