RNT Enerji

A - +

Aksaray Firma Rehberi - 04.02.2021 - 1:35

RNT Enerji fotoğrafları
foto
foto

Firma Yetkilisi : Nutku Akın

Adres : Macun Mah. S.S. Öz Ankara Gıda İhtiyaç ve Toptan İş Yerleri Sitesi 3. Blok No : 116/1 Yenimahalle / Ankara

Telefon : 0312 397 00 52

GSM : 0507 049 02 56

Faks : 0312 397 02 11

E-Posta : info@rntenerji.com

Web : https://www.rntenerji.com

RNT Enerji firması hizmetlerine 2012 yılında Ankara’da başlamış. Yenilenebilir enerji sektöründe verdiği hizmetler ile öncü ve başarılı firmalar arasına girmiş.

RNT Enerji müşterilerine ihtiyaca göre hazırladığı paket hizmetleri sunarak uzun vadeli kazançlar elde etmelerini sağlıyor. Sektörde elde ettiği tecrübe ve güven ile yüksek kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca firmanın kendi yatırımı olan Güneş Enerji Santrallerini işleterek sektörde yatırımcı pozisyonu ile de yer alıyor.

RNT Enerji

RNT Enerji firması faaliyet gösterdiği yenilenebilir enerji sektöründe elektrik enerjisi üretim odaklı, danışmanlık, mühendislik, işletme ve bakım hizmetlerini hem ülkemizde hem de uluslararası platformda lider firma olma vizyonu ile birleştiriyor.

Sunulan Bazı Hizmetler :

– Bakım & İşletme
– Uzaktan İzleme Sistemi
– Panel Temizliği
– Saha İlaçlama
– YG İşletme Sorumluluğu
– Solar Su Pompası
– Solar Aydınlatma
– Solar Çatı

Daha fazla bilgi ve detaylı tanıtım için firmanın web sitesini ziyaret edebilir veya telefon numarası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021