SON DAKİKA
Ana Sayfa » SMS Bankası

SMS Bankası

www.smsbankasi.net

SMS Bankası, GSM ağlarının sunmuş olduğu teknolojileri iş hayatına dahil etmek amacıyla kurumsal ve web tabanlı yazılımlar geliştirip, mobil iletişim teknolojilerini en güncel mobil çözümlerle destekleyen bir şirkettir.

Neler Yaparız ?

İşletmeler, günümüzün pazar koşullarında yeni iş fırsatları yaratabilmek, iş sonuçlarını iyileştirebilmek, süreçlerini optimize etmek, verimlilik ve üretkenliklerini artırabilmek için sürekli değişime ihtiyaç duymaktadırlar.

SMS Bankası olarak, bu değişim ve değişimin getirdiği dönüşüm çalışmalarını, teknolojiyi amaç edinmek yerine bir araç gibi kullanarak, “danışmanlık – tasarım – kurulum – işletim – bakım” değerler zinciri üzerinde sunduğumuz baştan sona çözümlerimizle destekliyoruz.

Özel yöntemler ve özel kanallar kullanarak inşa ettiğimiz Toplu Mesajlaşma çözümlerimiz ile size müşterilerinize hızla ulaşma, rakiplerinizden sıyrılma, marka prestijinizi yükseltme ve koşulsuz müşteri sadakati yaratma önceliklerini sunuyoruz.

Mobil Pazarlama, Mobil Eğitim, İnteraktif Çözümler, Özel Mobil Çözümler ve Sektörel Mobil Çözümler’imizin yanı sıra Çözüm Geliştiriciler için tasarlamış olduğumuz API servislerimiz ile de tam hizmet anlayışımızı hayata geçiriyoruz.

Vizyonumuz

Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza servislerimizi ve çözümlerimizi yüksek katma değerle sunan, LİDER mobil iletişim şirketi olmak.

Misyonumuz

Mobil platformların gücünü işletme performansına dönüştürmek. Kurumların temel veya spesifik yönetim ihtiyaçlarını karşılayarak müşterilerinin kârlılığını ve rekabet gücünü artırmak.

Önceliklerimiz
  • Müşteri değerleri ile davranışını anlamak ve bu doğrultuda kullanımı kolay, verimlilik artıcı, katma değer kazandıran servisler sunmak.
  • Mobil iletişim alanında hizmet veren kitlelerin güven ve desteğini kazanmak.
  • Pazara yapıcı ve öncü bir firma olarak yön vermek.
  • Ortaklıklar ve işbirlikleri ile güçlü sinerji yakalamak.
  • Verimli, hızlı, maliyet duyarlı operasyonlar yürütmek.

www.smsbankasi.net

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021