SON DAKİKA

Karacan Grup Metal

A - +

Aksaray Organize Sanayi - 04.10.2023 - 8:58

Karacan Grup Metal fotoğrafları

Firma Yetkilisi : Fatih KARACAN

Adres : KIRIMLI OSB MAHALLESI, ŞEHİT HALiL UGUR SOKAK NO 7 MERKEZ AKSARAY

Telefon : 0 545 603 38 60

GSM : 0 545 603 38 60

E-Posta : karacaninsaat@outlook.com.tr

Web : https://karacangrupmetal.com

Karacan Grup Metal Firmamıza Her Türlü Çelik Konstrüksiyon, Dış Cephe, Ferforje, Prefabrik Ev ve Konteyner işlerinizi güvenle teslim edebilirsiniz.

YURT IÇI VE YURT DIŞI PROJELERIMIZ SIZ DEĞERLI MÜŞTERILERIMIZIN ISTEKLERI ÜZERINE PROJE EDILIP UZMAN TEKNIK KADROSUYLA EN KISA SÜREDE TESLIM EDILIR.

Karacan Grup Metal Ailesi Olarak Vizyonumuz, Öncelikle Yurtiçi Ve Yurtdışı Pazarında Kaliteli Ürünleri, Zamanında Teslimatı, Müşteri Memnuniyetini Kendine İlke Edinmiş, Personeli İle Kendini Sürekli Geliştirmeye Adamış Ve Pazarda Lider Firma Haline Gelerek, Müşterilerin İsteklerini Fazlasıyla Gerçekleştirebilen Örnek Ve Öncü Kuruluş Olmaktır. Sektörde Siz Değerli Müşterilerimize Daima Daha Kaliteliyi Uygun Fiyata Vermek, Müşterimizin İhtiyacı Olan Projenin En İyi Kalitede Ve Taahhüt Süresi İçinde Teslim Edilmesi Ve Teslim Sonrasında Takipçisi Olmaktır. Daima Yeni Teknolojiyi Takip Eden Alt Yapısı Ve Alanında Tecrübeli Personeli İle Kendisinin Ve Ülkesinin Gelişimine Katkıda Bulunmak. Kaynaklarını En İyi Şekilde Yöneterek Sektörünün Önde Gelen Firmalarından Olmak.

Karacan Grup Metal Ailesi Olarak Olarak Misyonumuz; Vizyonumuz Doğrultusunda Her Türlü Ticari, Ahlaki, Hukuki Kurallara Saygılı Ve Bu Kuralları Harfiyen Yerine Getiren; Müşterilerine, Personeline Ve İlişki İçerisinde Bulunduğu Tüm Kesimlere Katkılarını Sürekli Olarak Geliştiren, İkili İlişkileri Dinamik Bir Kurum Olmak, Sürekli Gelişim Anlayışını İlke Edinerek Mükemmele Yolculukta Devamlı Mesafe Kaydetmek, Kaliteyi Her Zaman Garanti Altına Almak Ve Her Aşamada Sürekliliğini Sağlayarak Rekabet Gücü Yüksek, Aranılan Kalitede Ürünler Sunmak, Müşterilerimize Taahhütlerimizi Zamanında Eksiksiz Olarak Teslim Etmek, Üretim Sırasında İsrafı Ortadan Kaldırarak, Yapılan İşleri Bir Defada Eksiksiz Olarak; En Kısa Zaman, En Düşük Maliyet Ve En İyi Kalite Anlayışı İle Yapmak, Çalışan Personelin Eğitimini, Moralini Ve Motivasyonunu Yüksek Tutarak, Ekip Ruhunu Ve İşbirliğini Geliştirmek, Kaliteyi Tüm Faaliyetlere Yaymak Ve Çevreye Ve Doğaya Saygılı Olmaktır.

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021