SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » Geçmişi Arada Bir Hatırlatmak Gerek

Geçmişi Arada Bir Hatırlatmak Gerek

Ali Emekli

Ali Emekli

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 30.08.2016 - 19:25

Vatan, uğruna şehitler verdiğimiz, gerekirse yine verebileceğimiz ata yadigarı topraklardır.
Milli bayramlardır şehitlerin yad edildiği tarihler. Unuttururlar veya unutursanız, Vatanınızın sadece üzerinde yaşadığınız kara parçasından ve atın,itin tepindiği topraktan ibaret zannedersiniz.Satışı da kolay olur,peşkeş çekmeleri de.
X X X X
29 Ağustos 2016 Cumartesi günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Av. Bülent Tüfenkçi yeni buğday pazarının yeni yerine taşınması ile ilgili Aksaray,a geldi. Açılışta bütün esnafımızı ilgilendiren müjdeyi de verdi. Esnafımızın Bağkur ödemelerinden kesilecek paralardan bir fon oluşturup ileride işsiz kalırsa o fondan maaş ödenecek ve esnafımızın da yüzü gülecek. Maaş süresi sanırım 6 ayla sınırlı. Bu büyük bir müjde değil bana göre esnafı anlayamamak, Esnaf Bağkur primini ödedi de neden Bağkur boçlularına yeniden yapılandırma çıkardınız? Aksaray belediye başkanına bir sorsaydınız Ticeretten sorumlu bakan olarak ‘’ Belediye dükkanlarını kaç liraya kiraya verdiniz?’’ diye. En yüksek kira bedeli olduğunu görürdünüz.Ticaret bakanı olarak öncelikle dükkan kiralarını bir çözün, Toki alışveriş merkezleri yapıp esnafa ucuz kiraya versin ki ucuzluk halka da yansısın.
X X X X
K.Maraş Elbistan,da 50 bin vatandaşımız şehir şebeke suyundan zehirlenip hastanelik olmuş. Bizler Aksaraylı olarak 2008 yılında Ak partili belediye başkanı döneminde yaşayıp hastaneye dökülmüştük. O gün bu gündür şehir şebeke suyunu unuttuk da fatura ödememiz devam ediyor.
X X X X
Cumhurbaşkanımız bu kadar kapasitesiz ve işin ehli olmayan adamları nasıl üzerine kambur yapabildi ayabilmiş değilim, çoğunluğu, istisnalar hariç Cumburbaşkanının gölgesinde ve onun ismiyle varlıklarını sürdürüyorlar,Tarımdan anlamayan Tarım Bakanı Ticaretten anlamayan Ticaret Bakanı Eğitimden bir haber Milli Eğitim Bakanı,emeklilerin banka promosyonunu bile 3 yıldır çözemeyen SG bakanı.
X X X X
Bir şehrin dokusunu ve iklimini nasıl bozarsınız diye sorarlarsa Aksaray,ı örnek gösteririm, güzelim bahçeleri ve ağaçları kesip beton yığınına çevirip yeşil dokuyu yok eden anlayışın en güzel resmidir AKSARAY. Yaşayanlar şikayetçi ‘’neden bu şehre yağmur düşmüyor’’ diye. Güzelim ağaçları kesersen yaradan da senin rızkını keser.
X X X X
Yıllardır söylerim şehre girişi olmayan tek ildir AKSARAY, çevre yolu yapmanın gerekliliğini görebilecek yöneticilerimiz yok. Yapabilecek cesaretlerini bırakın dillendirmeye bile korkuyorlar.

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021