SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Rektör Şahin İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Rektör Şahin İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

A - +

Aksaray Haberleri - 13.07.2015 - 13:11

Rektör Şahin İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüste yapımı devam eden binaların inşaatlarını gezdi; son durum hakkında bilgi aldı.

Kampüste Mühendislik Fakültesi ve Eğitim Fakültesi ek binaları, İslami İlimler Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Rektörlük Binaları, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne ek blok ve

Kapalı Tribün inşaatının devam ettiğini anımsatan Rektör Şahin, herhangi bir aksaklığın söz konusu olmadığını, çalışmaların olması gereken seyirde sürdüğünü vurguladı. Devam eden inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla, kampüsteki fiziki altyapının da büyük ölçüde tamamlanmış olacağını söyleyen ASÜ Rektörü, “İnşaat çalışmaları sorunsuz şekilde devam ediyor. Amacımız, yatırımların en kısa sürede tamamlanması ve yeni binaların faaliyete geçmesidir. Devam eden çalışmaların yanı sıra, yeni dönemde, planladığımız çalışmalar da belirli bir program dâhilinde hayata geçecek” dedi.

Rektör Şahin’e gezisi esnasında Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da eşlik etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021