Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Girişimci İş Kadınlarından İzdiham Yaratan Program

Girişimci İş Kadınlarından İzdiham Yaratan Program

A - +

Aksaray Haberleri - 07.03.2015 - 11:06

Girişimci İş Kadınlarından İzdiham Yaratan Program

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde bayanlar için hazırlamış oldukları programla büyük ilgi topladılar. Aksaray ve ilçelerden yoğun katılımın sağlandığı programda Aksaray Tiyatro salonunda izdiham yaşandı.

Dernek Başkanı Hatice Şahin Eroğlu öncülüğünde hazırlanan programda Aksaray Girişimci İş Kadınları üyeleri büyük özveri ve gayret ile çalıştılar. Kadına yönelik şiddet, AV. Elif Ulu tarafından Baronun sağladığı adli yardımlar, Ramazan Çelen tarafından Devletin verdiği mikro krediler, Koskeb Müdürü Hakan Koçak tarafından KOSKEB destekleri, DOÇ DR. Tülay Yeni çeri tarafında girişimcilikte fark yaratma ve Ayşe Atar şiir dinletisinden oluşan programın sunuculuğunu Derya Özaba yaptı… Panel moderatörlügü Meliha Varo tarafından yapıldı.Protokol eşleri de programa tam kadro katıldı. Aksaray Valisi Şeref Ataklı eşi Adile Ataklı Hanımefendi, Aksaray Belediye Başkanı eşi Hasibe Yazgı Hanım, Aksaray İl Emniyet Müdürü Eşi, Vali Yardımcıları eşleri İlçe Kaymakamların Eşleri ve protokolden bir çok değerli hanımefendinin katıldığı program dolu dolu geçti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı program, katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Aksaray’da ilk kez bir derneğin yapmış olduğu kadınlar günü programı bu kadar yoğun ilgi ile karşılandı. Tiyatro salonunda izdiham yaşanırken katılımcılar çiçek ile karşılanıp, hediyeler ile uğurlandılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021