SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Geleceğimize güvenle bakmak için iyi eğitilmiş nesiller yetiştirmeliyiz

Geleceğimize güvenle bakmak için iyi eğitilmiş nesiller yetiştirmeliyiz

A - +

Aksaray Haberleri - 07.12.2015 - 14:28

Geleceğimize güvenle bakmak için iyi eğitilmiş nesiller yetiştirmeliyiz

Vali Şeref Ataklı eşi Adile Ataklı Hanımefendi ile Hürriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.

160 öğrencinin yatılı kaldığı toplam 420 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okulda incelemelerde bulunan Vali Ataklı, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve okul müdürü Bünyamin Eke’den bilgi aldı.

Okulda yatılı kalan öğrencilerle öğle yemeği yiyen Vali Şeref Ataklı bir süre sohbet ettiği öğrencilere, eğitim ve yatılı bölümde sunulan hizmetler ve yemeklerden memnun olup olmadıklarını sordu.

Yemekhane bölümünde ve diğer alanlarda inceleme yapan Vali Ataklı, öğrencilerin okul ve yatılı bölümdeki imkânlardan dolayı memnuniyetlerini ifade etmeleri üzerine sunulan hizmetlerin tek amacının daha iyi eğitim ve öğretim ortamlarında gençlerin bilgi ile donatılarak geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu belirtti.

Eğitim yatırımlarına önem verdiklerini ifade eden Vali Ataklı: “Geleceğimize güvenle bakmak için iyi eğitilmiş nesiller yetiştirmeliyiz. Her alanda iyi yetişmiş, vatanına milletine fayda sağlayacak işler yapan, üreten öğrendiğini kendinden sonraki nesillere aktaran donanımlı nesillere ihtiyacımız var. Bunun için imkânlarımızı eğitim için zorlayacağız. Bu alanda eksikliklerimizi ve ihtiyaçları gidererek çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayacağız’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021