Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 20 Şubat’ta Sanayi Esnafıyla Belediye Başkanı Buluşuyor

20 Şubat’ta Sanayi Esnafıyla Belediye Başkanı Buluşuyor

A - +

Aksaray Haberleri - 19.02.2015 - 16:33

20 Şubat’ta Sanayi Esnafıyla Belediye Başkanı Buluşuyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Sanayi projesinde kentsel dönüşümle ilgili olarak sanayi esnaflarıyla istişare toplantısında buluşuyor.

Başkan Yazgı, TOKİ Başkanının Aksaray’a geldiğinde bir görüşme yaptıklarını ve bu görüşmenin sonucunda gayet memnun edici bir sonuç aldıklarını belirterek şunları söyledi

“ Cuma günü saat 09. 00 da sanayi deki esnaflarımızla Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek sanayi projesi hakkında sanayi esnaflarımızla görüş alış verişinde bulunacağız.

Biz göreve geldiğimiz günden beri hep söylediğimiz gibi sanayici esnafımıza rağmen, sanayi ile ilgili bir projeyi esnafımıza zorla kabul ettirme içerisinde olmayacağız. Biz ortak akıldan ve istişareden yanayız. Bu toplantılar neticesinde kaybedenin olmadığı bir projeyi hep birlikte hayata geçireceğiz.

Hedefimiz şu; vatandaşın yeni yapılacak yerlere uygun ödeme koşullarıyla rahatça kira öder gibi ödemesini hedefliyoruz. Bizim hedefimiz bu bunun içinde çalışıyoruz. Sanayide bulunan esnaf kardeşlerimizin şuna bir kere kalbinin kanaat getirmesi lazım. Biz kesinlikle esnafımızın yanındayız. Esnafların çalışma şartlarını bildiğimiz için onları incitmeden kırmadan doğru bir çalışma yapmak suretiyle yeni yerlerine taşımayı hedefliyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021