SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Üniversite ve lise öğrencilerine eğitim bursu sağlanıyor

Üniversite ve lise öğrencilerine eğitim bursu sağlanıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 29.04.2016 - 11:28

Üniversite ve lise öğrencilerine eğitim bursu sağlanıyor

Üniversite ve lise öğrencilerine eğitim bursu sağlanıyor. Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi öncülüğünde ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine eğitim bursu sağlamak için ayda bir düzenlenen burs çayı toplantısı Kuzucular park Otel’de düzenlendi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi yaptığı konuşmasında bu eğitim yılı için sondan bir önceki toplantı olduğunu belirterek kendilerini ağırlayan Handan Kuzucu hanımefendiye teşekkür etti.

Böyle önemli çalışmaların bayanlar tarafından başlatılmasının çok önemine olduğunu belirten Ataklı hanımefendi, “Bizler insanlarımızın sorunlarına çözüm için katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu amaçla başladığımız eğitim bursu çalışmalarımızdan çok olumlu sonuçlar alıyoruz. Lise ve üniversite öğrencilerimize her ay eğitim bursu sağlıyoruz. Onların ilerde vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olması hayırlı hizmetlerde bulunması için onları destekliyoruz. Bu çalışmalarda desteklerini esirgemeyen bayan grubumuza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Adile Ataklı hanımefendi açıklamasında toplantıların çok verimli geçtiğini belirterek; “Ayda bir olarak düzenlenen burslu çay toplantılarında bayanlarla sohbet ederek ihtiyaç sahibi kişilerle ilgili yapılabilecek çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıyoruz. Devlet kurum ve kuruluşlarını ilgilendiren konularda ilgili birimleri haberdar ediyoruz. Bayanların sunduğu bir çözüm önerisi olduğunda bizler kendi içimizde bu sorunlara çözüm üreterek insanların ihtiyaçlarını gideriyor veya sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz” dedi.

Toplantıya katılan bayanların çok iyi bir birliktelik ve dayanışma örneği sergilediğini anlatan Adile Ataklı; birlik beraberlik ve dayanışma içinde bu çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan’ın eşi Asiye Bayhan, Kamu kurumları müdürlerinin eşleri, sivil toplum kuruluşlarının bayan başkan ve üyeleri katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021