SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TOKİ Polis Merkezi ve Emniyet Sosyal Destek Merkezi Açıldı

TOKİ Polis Merkezi ve Emniyet Sosyal Destek Merkezi Açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 31.12.2014 - 17:31

TOKİ Polis Merkezi ve Emniyet Sosyal Destek Merkezi Açıldı

Aksaray’da TOKİ bölgesinde yapımı tamamlanan polis merkezi ve emniyet sosyal destek merkezinin açılışı bugün yapılan törenle gerçekleştirildi. TOKİ bölgesinde bulunan 4 katlı Hasandağı Polis Merkezi ve Emniyet Sosyal Destek Merkezi’nin açılışına katılan protokol sosyal destek merkezinde bilardo oynadı.
Açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, “Gelişen ve büyüyen ülkemizde hızla büyüyen şehrimizin güvenlik ihtiyacının yerinde görülmesi amacıyla yeni bir polis merkezi kurulması ihtiyaç olmuştur. Polis merkezleri emniyet teşkilatının en temel birimi, polis halk ilişkilerinin geliştirilmesindeki ilk adımdır. 12 bin metrekare arsa üzerine kurulu olan Hasandağı Polis Merkezi, bin 557 metrekare kullanım alanına sahip, bodrum katı dahil 4 katlı olarak inşa edildi. Hasandağı Polis Merkezi Amirliği bu gece saat 24’ten sonra hizmet vermeye başlayacaktır. Açılışını yapacağımız Hasandağı Polis Merkezi hizmet binasının ikinci ve üçüncü katları Aksaray’ın da içinde bulunduğu 35 ilde yürütülen proje kapsamında ilimizde de yürütülen faaliyetlerde emniyet sosyal destek merkezi şeklinde dizayn edilmiştir” dedi.
Vali Şeref Ataklı ise, hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Aksaray gelişen ve genişleyen bir ilimiz. TOKİ bölgesi de son zamanlarda yerleşim itibari ile yoğunluğun yaşandığı bir bölge. İlimizde bir polis merkezimiz vardı. İkincisi ihtiyaç olarak görüldü ve burası polis merkezi olarak bugün itibari ile faaliyete geçmiş olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından polis merkezinin açılış kurdelesi kesildi. Ardından polis merkezini gezen protokol üyeleri, ikinci kattaki sosyal destek merkezinde bilardo oynadı. Vali, emniyet müdürü, milletvekili ve diğer protokolün katıldığı bilardo oyununda emniyet müdürü galip geldi.
Programa Vali Şeref Ataklı, Aksaray Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Baro Başkanı Levent Bozkurt ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021