SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehitlerimizi Minnet Ve Dua İle Anıyoruz

Şehitlerimizi Minnet Ve Dua İle Anıyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 28.08.2015 - 15:47

Şehitlerimizi Minnet Ve Dua İle Anıyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tarihin önemli dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos’un, Kurtuluş Savaşı’nın zaferle taçlandığı gün olduğunu söyledi.

Rektör Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. İnanç, vatan sevgisi ve bağımsızlık anlamına gelen günün, Türkiye’yi bölüp, parçalamak isteyenlere verilmiş en güzel cevap olduğunu kaydeden ASÜ Rektörü, “Türk Milleti zor şartlar altında ve yokluk içinde olmasına rağmen imanı, inancı ve sabrıyla, dünya tarihinde eşine az rastlanır bir zafer elde etmiştir. Bu zafer, milletin, birliğine ve beraberliğine yönelik tüm saldırılar karşısında kenetlenerek, milli ve manevi değerlerinden asla taviz vermeyeceğinin de bir sembolüdür” dedi.

Rektör Şahin, Zafer Bayramı’nı kutladığı basın açıklamasını, şöyle tamamladı: “Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, zaferin kahramanı tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021