SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Parası Çalınan Yaşlı Kadın Ağladı

Parası Çalınan Yaşlı Kadın Ağladı

A - +

Aksaray Haberleri - 06.04.2015 - 15:33

Parası Çalınan Yaşlı Kadın Ağladı

Aksaray’da bir çocuk, kendisinden yardım isteyen 78 yaşındaki bir kadının çantasından parasını alarak kaçtı.

Olay, Taşpazar mahallesinde meydana geldi. 78 yaşındaki Fatma Güven, oturduğu evin kömürlüğünden odun çıkarttığı sırada yanına bir kişi yaklaştı. Güven, bu sırada yanına yaklaşan küçük yaştaki D.M.K.’dan yardım istedi. D.M.K da odunları çıkartmak için 5 lira istedi. Yaşlı kadının para vermeyeceğini söylemesi üzerine küçük çocuk, yaşlı kadının merdivene bıraktığı çantanın içindeki parayı alıp kaçtı. Yaşlı kadının vatandaşlardan yardım istemesi üzerine polise haber verildi. Kısa sürede gelen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Fatma Güven, çantasının içinde 300 lira olduğunu, o parayla su faturasını yatıracağını söyledi.

Polise olayı anlatan Güven, “Ben odunları atıyordum. Yanıma geldi, bende odunları at, yardım et, dedim. O da bana ‘atamam, 5 lira verirsen atarım’ dedi. Ben de, ‘yardım etme’ dedim. O sırada çantadaki parayı alıp kaçtı” diye konuştu.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polisler, şüpheli D.M.K’yı kısa sürede çaldığı parayla yakaladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021