SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Murat Günaydın, Adaylığını açıkladı

Murat Günaydın, Adaylığını açıkladı

A - +

Aksaray Haberleri - 07.09.2018 - 15:50

Murat Günaydın, Adaylığını açıkladı

Eğitim-Bir-Sen/Memur-Sen Aksaray İl Başkanı Murat GÜNAYDIN; Eğitim-Bir-Sen’de Demokrasi Şöleni Başladı. Eğitim-Bir-Sen Olarak, Seçim Sürecinin Sendikamıza, Üyelerimize, Eğitim Camiasına ve Ülkemize Hayırlar Getirmesini Diliyoruz.
Siz değerli üyelerimizin teveccühü ile 2014’te devraldığımız görevi dava bilinci ile başımız dik ve alnımız açık bir şekilde bugüne kadar yürüttük. Dört yıl içerisinde toplumsal olaylara ve üyelerimize yönelik bir çok etkinliğe Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak imza attık. Sendika binamızı ve hizmet aracımızı alarak, yaklaşık 500 bin liralık bir eser kazandırdık.
Üyelerimizin kaygılarına saygı duyduk ve her daim onların yanında ve yakınında olmak suretiyle güvende olduklarını hissettirmeye özen gösterdik. Sevinçler paylaştıkça artar, üzüntüler paylaştıkça azalır sözünü ilke edinerek, üyelerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın üzüntülerini ve sevinçlerini paylaştık. Kimseyi ötekileştirmeden özelde üyelerimiz, genelde tüm kamu çalışanlarımız için elimizden gelen gayreti gösterdik.
Asla hayır demedik ! En umutsuz durumlarda dahi “elbet vardır bir çaresi, olanda hayır vardır” prensibi ile hareket ederek üyelerimizin zor zamanlarında onlara ümit olduk. Söylem, ifade, kavram ve hitaplarımız hep kardeşlik hukuku içerisinde cerayan etti.
Vatan, millet, bayrak vedevlet her zaman kırmızı çizgimiz oldu. Bu minvalde hain kalkışmanın yaşandığı 15 Temmuz gecesi ve sonrası tüm teşkilatlarımızda olduğu gibi bizler de Aksaray’da Milli İradeye, en üst perdeden sahip çıktık. O günlerde “bu uğurda ölüm nerede ise bizler oradayız” anlayışı ile Aksaray’mızda yapmış olduğumuz etkinlikler sayesinde, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen isminin Aksaray’ımızda hemşehrilerimizin gönlünde yer etmesini sağladık.
Elbette eksiklerimiz oldu, sorunlarımız var ama ne sorunlarımıza takılı kalacağız, ne de sorunlarımızı unutacağız. Elde ettiğimiz tecrübelerimizle, yeni dönemde eksikliklerimizi asgariye indirerek, daha iyi bir Eğitim-Bir-Sen için Eylül ayında başlayan seçim sürecimizde, Kasım ayında yapılacak Şube Genel Kurulu seçiminde Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlığına Allah’ın izni ve inayetiyle tekrar aday olduğumuzu huzurlarınızda ilan ediyor ve teveccühlerinizi bekliyoruz.

Eğitim-Bir-Sen biz de bir sevdadır.
Bu yolda yürümeye yemin ettik
Çünkü bu sevda…
Çilekeşlerin bize emanet ettiği bir davadır.
Allah yar ve yardımcımız olsun !

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021