Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ensar Vakfından Üniversitede Vakıflar Paneli

Ensar Vakfından Üniversitede Vakıflar Paneli

A - +

Aksaray Haberleri - 12.12.2015 - 12:37

Ensar Vakfından Üniversitede Vakıflar Paneli

Ensar Vakfı Aksaray Şube Başkanı Bilal BİLECİK yaptığı yazılı açıklamada; Ensar Vakfı Aksaray Şubesi ile Aksaray Üniversitesi işbirliği içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde Yeni Sivil Toplumda 5 N 1 K projesi olarak 15 Aralık Salı günü saat: 13.00 de Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonunda (Merkezi Derslikler) Medeniyetimizde Sivil Toplum Kuruluşu Olarak Vakıflar konulu Panel düzenlendi.

Yapılacak olan Panelde Moderatör olarak Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. M. Bahauddin VAROL yer alırken konuşmacı olarak ise Bartın Üniversitesinden Yrd.Doç.Dr. Hasan Hüseyin GÜNEŞ ile Afyon Kocatepe Üniversitesinden Yrd.Doç.Dr. Ahmet DURAN katılacaklardır. Programın açılış konuşmasını da Ensar Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdullah SERENLİ yapacaklardır.

Düzenlenen Panele tüm öğrencilerimiz ve halkımızın davetli olduğunu belirten Ensar Vakfı Aksaray Şube Başkanı Bilal BİLECİK 22-25 Aralık tarihleri arasında da dört gün boyunca İstanbul’dan gelecek olan Eğitimci-Yazar Zehra TÜRKMEN ile İlimizdeki tüm İmam Hatip Lise ve Ortaokullarında ‘’Namaz ve Ahlak’’ konulu Seminerlerin düzenleneceğini belirtti.

panel

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021