SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Delege ve çiftciler tek yumruk olup Koçak’a destek sözü verdiler

Delege ve çiftciler tek yumruk olup Koçak’a destek sözü verdiler

A - +

Aksaray Haberleri - 20.01.2015 - 16:18

Delege ve çiftciler tek yumruk olup Koçak’a destek sözü verdiler

Aksaray’da Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerine az bir zaman kala Başkan Emin Koçak’a delege ve çiftçilerden talepler artıyor.
Yapılacak olan seçimde delegeler ve bazı çiftçiler Başkan Emin Koçak’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Emin Koçak’ın çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten çiftçi ve delegeler, Başkan Emin Koçak’ı yeniden başkan olarak görmek istediklerini söyledi. Bu nedenle Başkan Emin Koçak’a tam destek verdiklerini belirten delege ve çiftçiler, Başkan Emin Koçak’ı yeniden başkan yapacaklarını ifade etti.
Başkan Emin koçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 4 yıl boyunca üreticilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Ziraat Odası olarak birçok proje yaptıklarını ve bununla birlikle onlarca çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Emin Koçak, tek amaçlarının üreticiye, çiftçiye hizmet etmek ve üreticilerin kazançlarını artırmak olduğunu söyledi. Gece gündüz demeden üreticilerin her daim yanında olduklarını, en ufak bir sıkıntılarında hep destek verdiklerini belirten Başkan Emin Koçak, “Biz hizmetten, destekten hiçbir zaman kaçmadık. Her daim çiftçiye hizmeti bir borç bildik ve gereğini yaptık. Bugün ne olursa olsun yine ayrım gayrım yapmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. İnşallah Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte çok güzel yeni çalışmalara da imza atacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021