Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da dışişleri bakanlarını kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da dışişleri bakanlarını kabul etti

A - +

Yerel Haberler - 24.10.2026 - 6:24

İSTANBUL – BHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilen R4+E3 Dışişleri Bakanları Toplantısı için Türkiye’ye gelen bazı ülkelerin dışişleri bakanlarıyla Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın da hazır bulunduğu kabulde, Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan yer aldı.

Türkiye’nin girişimiyle düzenlenen R4+E3 toplantılarında Filistin meselesi, Hürmüz Boğazı’ndaki gelişmeler, Yemen’deki durum ve Rusya-Ukrayna Savaşı başta olmak üzere bölgesel güvenlik sorunları ele alındı.

Toplantılarda ayrıca ülkeler arasındaki diplomatik iş birliği ve koordinasyon imkânları değerlendirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021

Gazeteciler Birliği