Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, “Şehit Aileleri Yalnız Değiller”

Başkan Yazgı, “Şehit Aileleri Yalnız Değiller”

A - +

Aksaray Haberleri - 12.03.2015 - 12:12

Başkan Yazgı, “Şehit Aileleri Yalnız Değiller”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde genel kurul yapan Aksaray Şehit Aileler derneğine ziyarette bulunan Başkan Haluk Şahin Yazgı, Dernek Başkanı Hüseyin Koçak ile görüş alışverişinde bulundu. Derneğe tekrar başkan seçilen Koçak’ı tebrik eden Başkan Yazgı, dernekte bulunan şehit yakınları ile görüşerek sohbet etti.

Şehit ailelerinin hiçbir zaman yalnız olmadığını aktaran Başkan Haluk Şahin Yazgı, Belediye olarak şehit ailelerine her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Yazgı, ayrıca derneğin yer konusuna çözüm yolu bulacağını ifade etti.

Dernek Başkanı Hüseyin Koçak, Aksaray’a yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti. Çözüm sürecine destek veren ilk Şehit Aile Derneği başkanının kendisi olduğunu bir kez daha hatırlatan Hüseyin Koçak, hükümetin bu süreçte her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Koçak, ziyaretinden dolayı Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021