Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, AK Parti’de İstişare Toplantısına Katıldı

Başkan Yazgı, AK Parti’de İstişare Toplantısına Katıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.02.2015 - 16:43

Başkan Yazgı, AK Parti’de İstişare Toplantısına Katıldı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, genel seçimlerden, sanayi projesi ve kentsel dönüşüm projesine kadar çok önemli konular görüşüldü.

Ak Parti İl Binasında düzenlenen toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ile il ve ilçe yönetimi ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay yaptığı konuşmada 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin startını ilk kez il yönetimi ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya yaptıkları ziyarette verdiklerini belirterek göreve geldiği günden beri gece gündüz seçim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Karatay “Allah nasip ederse artık resmen fiilen fiziken seçim startımız verilmiş oldu. 11 Şubat tarihi itibarıyla aday adaylığı sürecimiz başladı. 20 Şubat tarihi itibarıyla sone eriyor. Ay sonu nasip olursa temayül yoklaması olacak. Seçim takvimini adım adım yürürlüğe koyduk.” dedi.

Haluk Başkanın göreve gelmesiyle Aksaray’da değişim ve dönüşüm başladığını ifade eden Karatay “Geçtiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinde değerli kardeşimiz Haluk Şahin Yazgı belediye başkanı seçildikten sonra Aksaray’da değişim ve dönüşüm başladı. Bunun akabinde bu süreç devam ediyor. Sadece partimizde değil, şehrimizde de değişim dönüşüm zamanı.” şeklinde konuştu.

Haziran seçimlerinden sonra seçimsiz 3,5 yıllık süre olduğunu belirten Karatay, 3,5 yıllık zaman sürecinin Aksaray için yatırım ve atılım zamanı olacağının altını çizerek şunları söyledi:

“2015 Haziran seçimleriyle beraber inşallah burada istediğimiz başarıyı yakaladığımız takdirde. Eminim yakalayacağız bundan hiç şüphem yok. Ondan sonra Aksaray’daki değişim daha da hızlanacak. Önümüzde 3,5 yıl gibi uzun bir süre var. Seçim gözükmüyor. Bir referandum gözüküyor. Tabi referandum da seçimler gibi bizim vaktimiz almayacak. Dolayısıyla 3,5 yıl Aksaray için yatırım ve atılım zamanı diye değerlendiriyoruz. Bununda en önemli icra organı belediyemiz.

Belediye başkanımız gayretli çalışkan ve hızlı bir şekilde zaten şehirde kendini hissettirdi. Çalışmalar da en hızlı şekilde devam ediyor.” dedi.

Bülten No: 1/ 19.02.2015

Karatay “Biz göreve geldiğimiz andan itibaren yaklaşık 2 ay oldu. O günden bugüne kadar da bütün teşkilatlarımızı topladık. İstişare ve kaynaşma toplantısı yaptık. Bu süreç daha da hızlanarak artıyor. Mahalle ve köy temsilcilerimizin görevleri artık mahalle ve köy başkanlığı şekline dönüşüyor. Tüzükte yapılan bir değişiklikle onlarda yönetim kurullarını oluşturmaya başladılar. Ak parti ailesi daha da büyüyerek bir fiil seçim süreci içerisinde yer almaya başladı.” şeklinde konuştu

Partililerden çok çalışmalarını isteyen Karatay, “7 Haziran genel seçiminde Aksaray’dan milletvekilliklerini 3-0 alacağız. Hedefimiz % 75 oy ile 3-0 kazanmaktır.” Dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise konuşmasında “Teşkilat olarak göreve geldiğiniz andan itibaren çok yoğun bir tempo ile başladınız Allah gücünüze güç kuvvetinize kuvvet versin. Buda şunu gösteriyor bir iştah ve heves var. Bizim amacımız ve hedefimizde yüksek oy oranları almak. Aksaray’ımızı en güzel şekilde temsil etmek. 3 vekilimizi yeniden meclise göndermek. Bu noktada gayret ve çalışmalar devam edecek “ Dedi

Belediye olarak çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini ifade eden başkan Yazgı “ Belediye olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Karşılaşılan sorunları, sıkıntıları yerinde ve zamanında ya da belirtilen süre içinde çözmek için gayret gösteriyoruz.

Göreve geldiğimizden bu zamana kadar geçen yaklaşık bir senelik sürede elhamdülillah bir şeyler yapıyoruz ve bir şeyler üretiyoruz ki her şey dolu dolu geçiyor. Çalışmalarımız her gün katlayarak devam ediyor. Biz bir sene de yaptığımız çalışmaları il danışma meclisi toplantısında belli bir miktarını anlatmaya çalıştık. Biz hizmetlerimizi bu toplantılarla inşallah sizlere aktarmak suretiyle sizlerin de bizlere söyleyeceğiniz öneriler ve düşünceler ve yapılacak çalışmalara yapılacak katkılar noktasında bu çalışmayı her zaman yoğun bir şekilde yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Başkan Yazgı, her ayın başında meclis üyeleriyle birlikte bir aylık çalışmaları partilerle paylaşacaklarını ifade ederek “ Sizlerin görüşleri düşünceleri ve yapmamızı istediğiniz şeyler varsa bizlere aktaracaksınız her ay verimli bir şekilde böyle bir toplantı yapmayı düşünüyoruz.” Dedi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021