SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili A.Adayı Yırık Gazetemizi Ziyaret Etti

Aksaray Milletvekili A.Adayı Yırık Gazetemizi Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2015 - 15:38

Aksaray Milletvekili A.Adayı Yırık Gazetemizi Ziyaret Etti

Kayseri Melikgazi Kaymakamı olarak görev yapan Erkaya Yırık yapılacak olan Milletvekili seçimleri nedeniyle istifa ederek memlektinden milletvekili aday adayı oldu.
Aksaray Ak Parti Milletvekili aday adayı Erkaya Yırık Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret etti. Ziyaret esnasında seçim atmosferi hakkında görüş alışverişinde bulunan Yırık; Millet iradesinin tecellisiyle, şanlı tarihimizden aldığımız ilham ve cesaretle 2023 Türkiye’sinin inşaası için iç ve dış kaynaklı tüm kirli oyunları bozarak yeniden kardeşlik hukukuyla, güçlü ekonomisiyle, adalet, haklar ve özgürlükleriyle daha demokratik bir Yeni Türkiye için Sen-ben yok, biz varız! 2074 vizyonuyla Şehrimizi ve bizi biz yapan değerler bütünüyle yeniden kurgulamalıyız. Yeni Türkiye’nin ufkunu Aksaray’ımızla bütünleştiriyor, şehrimizin yükselen değerleriyle, Aksaray’ın ve Aksaray’lıların yeni beklenti ve hedefleriyle değişim ve yenilenmeyi en hızlı şekilde sağlayarak daha fazla yatırım ve hizmetle Aksaray’ımızın yaşam kalitesini yükseltmek temel hedefimiz…dedi
Bizde Sayın Erkaya Yırık’a başarılar diliyoruz.

ERKAYA YIRIK KİMDİR;
1968 yılında Aksaray’da doğdu. İlköğrenimini Almanya’da tamamladıktan sonra 1980 yılında kaydolduğu Aksaray İmam-Hatip Lisesi’nden 1987 yılında mezun oldu. Aynı yıl girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünü 1991 yılında bitirdi.
1994 yılında Niğde Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Kastamonu Araç ilçesinde Kaymakam Vekilliği, Konya-Emirgazi, Sinop-Dikmen, Bingöl-Yedisu ve Yozgat-Şefaatli ilçelerinde ise Kaymakamlık görevlerinde bulundu.
2005-2006 yıllarında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yaptığı Aksaray’ın, tüm ilçe, kasaba ve köylerinde bulunan altyapı-üstyapı, eğitim, sağlık, tarım ve diğer alanlardaki birçok projeyi bizzat uyguladı.
Aksaray’daki görevini tamamladıktan sonra Yozgat ili Vali Yardımcılığı, Konya-Kulu ve Mardin-Kızıltepe ilçelerinin ise Kaymakamlık görevlerini yürüttü.
2010 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.
Son olarak halen Kayseri ili Melikgazi Kaymakamı olarak görev yapan Erkaya YIRIK, evli ve 4 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021