SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Merkezli Fetö Operasyonu 8 şüpheli gözaltına alındı

Aksaray Merkezli Fetö Operasyonu 8 şüpheli gözaltına alındı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.09.2017 - 10:20

Aksaray Merkezli Fetö Operasyonu 8 şüpheli gözaltına alındı

Bugün sabah saatlerinde Aksaray’da Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün kriptolu haberleşme aracı olan ByLock kullandıkları tespit edilen 11 kişiye yönelik operasyon yapıldı.
Operasyon sabah erken saatlerde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’da Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün kriptolu haberleşme aracı olan ByLock kullandıkları tespit edilen 10 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Eş zamanlı olarak 10 ayrı adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 11 kişiden 8’ini yakalayarak gözaltına alırken, 2 kişinin firar ve yakalanması olan 1 kişinin de daha önceden tutuklandığı ve cezaevinde olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021