SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ataklı’dan MÜSİAD’a Ziyaret

Vali Ataklı’dan MÜSİAD’a Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 18.08.2015 - 15:19

Vali Ataklı’dan MÜSİAD’a Ziyaret

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray şubesini ziyaret etti.

Vali Ataklı, MÜSİAD Aksaray şubesine yaptığı ziyaretde, yönetim kurulu üyeleri ile karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede, dernek faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Özellikle ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik ve siyasi sürecin değerlendirildiği, iş adamlarının kaygılarının ve beklentilerinin dile getirildiği görüşmede, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İlimizin sorunları ve bu sorunlar üzerine yapılan çalışmalar ve çalışılan projeler hakkında Vali Ataklı’ya bilgi verildi.

Aksaray MÜSİAD şube başkanı Eyup Dağdaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “ Sayın Valimizin derneğimize yapmış olduğu nezaket ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Ülkemizin ve bölgemizin sorunlarına duyarlı ve bu sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapan bir STK olarak, bu tür ziyaretleri önemsiyoruz, böylelikle mülki amirlerimizle karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunma imkanı elde ediyoruz. Bu sebepden sayın valimize tekrar ziyaretleri için teşekkürlerimizi iletir, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021