SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tarihteki Türk Kadını Günümüz Kadınlarına Anlatıldı

Tarihteki Türk Kadını Günümüz Kadınlarına Anlatıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 07.12.2017 - 13:14

Tarihteki Türk Kadını Günümüz Kadınlarına Anlatıldı

“Türk Kadının Savaş dönemlerinde vatanı uğruna ne fedakârlıklar yaptığını anlatan söyleşide Kara Fatma, Şerife Bacı, Nene Hatun ve onlarcası günümüz kadınlarına anlatıldı.”

Günümüzde İhtiyaç duyulan ve ülkemizin geçtiği zor süreçlerde yapılması gerekli olan diyerek yola çıkılan söyleşi programlarından biri Aksaray Kültür Merkezinde yapıldı.

Geçmişten tarihimizden günümüz medyası yorumlanarak geçmişin izlerinden milli mücadelenin cesur ve kayıp kadınlarının özel araştırması ile elde edilen verileri ve bilgileri aktaran Araştırmacı yazar İlknur Bektaş, gazeteci, TV programcısı Aynur Ayaz moderatörlügü eşliğinde unutulmaz bir söyleşiye imza attı.

7’den 70’e yoğun katılımın olduğu programda özel belgeler, sunumlar İlknur Bektaş tarafından aktarılırken, Aynur Ayaz tarafından da günümüzde ele alınan geçmişin izlerinin medyadan günümüze nasıl etki bıraktığı ve şuan yapılması gerekenler konuşuldu.

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya program sonrası Araştırmacı yazar İlknur Bektaş ve gazeteci, TV programcısı Aynur Ayaz’a güzel sunumlarından dolayı Teşekkür ederek çiçek ve tablo hediye etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021