SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehit Aileleri Vali Konağı’nda ağırlandı

Şehit Aileleri Vali Konağı’nda ağırlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.11.2017 - 9:52

Şehit Aileleri Vali Konağı’nda ağırlandı

Aksaray Valisi Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile şehit yakınlarını Vali Konağı’nda düzenlenen kahvaltıda ağırladı.
Asker ve polis şehit ailelerinin katıldığı kahvaltıda Şehit yakınları ile sohbet eden Vali Pekmez ile eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit yakınları ile birlikte olmaktan duydukları memnuniyetlerini belirttiler.
Şehit aileleri kendilerine gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez’e teşekkür ederek; vatan için şehit verdikleri evlatlarının bu ülkenin şehidi olduğunu, devletin ve milletin her zaman yanlarında olduğunu ifade ettiler.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’ünde katıldığı kahvaltı sonrasında şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Aykut Pekmez; şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek onların emanetleri olan ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu bildirdi.
Yeşim Pekmez Hanımefendi ise evlerinde ziyaret ettiği şehit ailelerini kendi konutlarında misafir etmenin sevincini yaşadığını belirterek aynı sofrada buluştukları şehit aileleri ile her zaman beraber olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021