SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Okullarda Askıda Kıyafet Projesi başladı

Okullarda Askıda Kıyafet Projesi başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 25.02.2017 - 9:51

Okullarda Askıda Kıyafet Projesi başladı

İHH Aksaray şube başkanı Önder Özkan yaptığı açıklamada; “OKULLARDA ASKIDA KIYAFET PROJESİ” bugün resmen başlatıldı.
İlimizde gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmeyi ve en kısa zamanda yardım ulaştırmayı amaçladığımız proje olumlu tepkiler almaya devam ediyor.
Sadece kıyafetle kalmayıp, beyaz eşya, mobilya ve mutfak malzemelerini de kapsayacak projenin şehir insanımız arasında iyilik köprüsü olması için işbirliğini vurgulamak istiyoruz.
İlk etapta 6 okulda uygulamaya konan projenin, öğrencilere değerler eğitimi kapsamında yardımlaşma ve dayanışma kültürünü de benimseteceğini ümit ediyoruz.
Okullarda -imkanlar ölçüsünde- mağaza usulü ortamlar oluşturularak yürütülecek projede, veliler randevu sistemine göre davet edilip, tüm aile fertlerinin ihtiyaçları doğrultusunda kıyafet almaları sağlanacaktır.
Buradan tüm halkımıza duyuruyoruz:
Mobilyanızı ve beyaz eşyanızı değiştirmek istediğinizde, giyilebilecek tarzda kıyafetlerinizi bağışlamak istediğinizde bizlere ulaşabilir, şehrimizin bir başka köşesinde yaşayan kardeşlerimizi mutlu edebilirsiniz.
Projemize verdikleri destek nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Hacı Ömer KARTAL’a, kendileriyle açılışa katılan Şube Müdürümüz Sn Murat GÖRMEZ’e ve okul müdürlerimize teşekkür ediyor, ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021