SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Palta Başkan Yayar’ı Ziyaret Etti

Milletvekili Palta Başkan Yayar’ı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 24.08.2015 - 18:29

Milletvekili Palta Başkan Yayar’ı Ziyaret Etti

Aksaray Milletvekili Sayın Nevzat PALTA Hayvancılık Kooperatifleri Aksaray Bölge Birliği Başkanı Kadir YAYAR ’ı ziyaret ederek ilimiz başta olmak üzere ülkemiz genelindeki sektöre dair meseleler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Abdulkadir KARATAY, Merkez ilçe Başkanı Ömer GİZLENCİ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Hay – Koop Ziyareti ile ilgili açıklama yapan Nevzat PALTA; “Aksaray’da Tarım ve Hayvancılık hususunda Ülke ortalamamızın üzerinde verim elde etmekteyiz. Hükümetimiz Bakanlık marifeti ile uyguladığı desteklemelerden oldukça fazla istifade eden ve bu projelerin geri dönüş başarı oranları ile prestijini artıran bir ildir. Bugün yaklaşık 681.000 Büyükbaş ve Küçükbaş hayvan sayısına sahip olan İlimiz her geçen gün altyapısını yenileyerek kalite, verim ve maliyet dengesinde daha iyi seviyelere gelmektedir.” dedi.

Gayet sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı memnuniyetlerin ifade edilmesi ve ziyaretlerin artarak devam etmesi temennisi ile tamamlandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021