SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP İlçe Başkanı Çıtak’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

MHP İlçe Başkanı Çıtak’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 03.12.2018 - 10:01

MHP İlçe Başkanı Çıtak’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı İrfan ÇITAK’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı;

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ülkemizde ve tüm dünyada engelli insanlarımıza olan farkındalığı artırmış ve engellilerimizin yaşam standartlarını geliştirmede önemli bir bilinç sağlamıştır. Günümüzde engelli vatandaşlarımız spordan eğitime, sosyal aktivitelere kısaca yaşamın pek çok alanında aktif bir birey olarak yer alabilmektedir.

Engelli olan vatandaşlarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumumuzu güçlendirecektir. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan aslında bir engelli adayıdır ve her insan aniden bu hizmetlere muhtaç duruma gelebilir. Dolayısıyla engeli olan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, seslerini daha çok duymak, sorunlarına kalıcı çözümler üretmek; toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, engeli olan tüm vatandaşlarımızın “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021