SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Merkez Projemiz Türkiye’nin ve Aksaray’ın Geleceğidir

Merkez Projemiz Türkiye’nin ve Aksaray’ın Geleceğidir

A - +

Aksaray Haberleri - 05.10.2015 - 11:47

Merkez Projemiz Türkiye’nin ve Aksaray’ın Geleceğidir

CHP Adayı Hakkı Açıkalın ve 2. Sıra Adayı Meral Koşar Armutlu, İncesu ve Kutlu köylerinde kucaklandılar. CHP Adayı Doktor Hakkı Açıkalın “Bir siyasal iktidar sizin beldenize büyük bir kötülük yapmayı düşünse idi, en büyük kötülüğü belediyenizi elinizden alarak yapardı. Bunu yapan iktidara sandıkta cevap vermelisiniz. Uzun süredir uğraşarak hazırladığımız Merkez Projemiz ile Aksaray’ın ve Türkiye’nin önünü açacağız.

Merkez projemize 200 milyar dolar yatırıp,1 trilyon dolar kazanacağız. Büyüme hızı % 6’ya çıkacak, 1 milyon işçiye istihdam sağlanacak, işsizlik %5’in altına, enflasyonda % 4’ün altına inecektir.

Genç bir nüfusumuz var. Müthiş bir coğrafyamız var. Bunu merkez projemizle avantaja dönüştüreceğiz.

Merkez projemiz ile 21.6 trilyon dolarlık bir ekonomiye, 1.5 milyarlık insan kitlesine, 4.5 saatlik uçuş mesafesine hitap edeceğiz.

Merkez projemiz ile gönderme, paketleme, ambalajlama, uzun ömür katma, değer katma sağlayıp, orta gelir ve orta teknoloji tuzağından kurtulacağız.

Sevgili Aksaraylılar, Armutlular, İncesulular, Kutlulular büyük ihtimalle Aksaray’a ve sizin beldelerinize yakın inşa edilecek Merkez Projesini desteklemek istiyorsanız, CHP’yi ve bizleri kucaklamak zorundasınız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021