SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Merkez Büro Sen İl Başkanı BOLAKAR “Basın-Gazetecilik Emek İşidir”

Merkez Büro Sen İl Başkanı BOLAKAR “Basın-Gazetecilik Emek İşidir”

A - +

Aksaray Haberleri - 10.01.2018 - 10:20

Merkez Büro Sen İl Başkanı BOLAKAR “Basın-Gazetecilik Emek İşidir”

Merkez Büro Çalışanları Sendikası(Merkez Büro Sen) Aksaray İl Başkanı İdris BOLAKAR, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile bir mesaj yayınlayarak tüm Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Aksaray da yerel basının, desteklenmesine ve güçlenmesine vurgu yapan BOLAKAR: “Basın-yayın ve gazetecilik emek işidir. Sadece 10 Ocak Gazeteciler günü itibariyle değil, her gün zor şartlar ve tempo da kamu görevi yapan basın emekçilerinin emeğine saygı duyulması gerekir.

İletişimin büyük hız kazandığı, bilgi akışının ve paylaşımının arttığı bir zamanda doğru bilgi ve doğru haberi kamu oyuna tarafsız bir şekilde ulaştırmak için var gücüyle çalışan Değerli Basın Mensupları’na gereken destek gösterilmeli önlerine çıkan engeller kaldırılmalıdır.

Düşünce ve ifade özgürlüğü aracı olan Basın-Yayın, yerine göre eleştirisel bakış sergileyerek, karşılaşılan aksaklıkları ortaya koyarak vatandaşın derdine derman olmakta, yerine göre toplumsal sevinç ve örneklik teşkil eden durumları kamuoyuna aktararak toplumun gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Bu vesile ile her biri birbirinden değerli Basın Mensuplarımıza yönelik desteğimizi sürdürmeye devam edeceğimizi bildirir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutlarım” ifadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021