SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İtalya’da Aksaray’ı ve Türkiye’yi Temsil Ettiler

İtalya’da Aksaray’ı ve Türkiye’yi Temsil Ettiler

A - +

Aksaray Haberleri - 27.04.2016 - 11:54

İtalya’da Aksaray’ı ve Türkiye’yi Temsil Ettiler

İtalya’da Aksaray’ı ve Türkiye’yi Temsil Ettiler. Aksaray’ın en gözde eğitim kurumlarından biri olan ve hazırladığı AB projeleri ile eğitimde uluslararası ilişkileri geliştiren Kamber Gülüzar Demir İlkokulu yöneticileri, proje kapsamında katıldıkları yurt dışı faaliyetlerinde hem Aksaray’ı hem de ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar.

ERASMUS + 2015-2017 projesi kapsamında düzenlenen “Kahraman Olmak ya da Olmamak” adlı projenin ikinci durağı olan İtalya Gezisi gerçekleştirildi.

Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu’nun ortaklığında ‘’Kahraman Olmak ya da Olmamak’’adlı projenin ikinci toplantısı ve eğitim gezisi İtalya’nın Norcia şehrinde gerçekleştirildi.

Eğitim gezisinde Türkiye’yi temsilen Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu ile Belçika,İtalya,Polonya,Portekiz ve Bulgaristan’dan çeşitli okullar katıldı.

Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu Müdürü Enver Koç, İtalya’da gerçekleşen Eğitim gezisine kendisinin yanı sıra İngilizce öğretmeni Sultan Durmuş ile sınıf öğretmenleri Fatih Çalışkan ve Hatice Yeşildağ’ın katıldığını ifade ederek “İtalya’da ki eğitim gezimizin amacı; eğitim sistemlerini, sınıf ortamlarını tanımak ve o yörenin kültürü hakkında bilgi sahibi olmaktı. Aksaray’ımızı ve ülkemizi temsil ettiğimiz gezimiz faydalı ve verimli geçmiştir.” şeklinde konuştu

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021