SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hanımlar “Güçlü Bir Türkiye İçin ‘EVET’ Diyor

Hanımlar “Güçlü Bir Türkiye İçin ‘EVET’ Diyor

A - +

Aksaray Haberleri - 21.03.2017 - 9:46

Hanımlar “Güçlü Bir Türkiye İçin ‘EVET’ Diyor

Mahalle toplantılarını sürdüren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ile birlikte Ereğli Kapı Mahallesi ve Aratol Bahçeli Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Halk oylaması öncesinde mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor. Bugüne kadar birçok mahallede toplantı gerçekleştiren ve vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Başkan Yazgı, bu kapsamda Ereğli Kapı Mahallesi ve Aratol Bahçeli Mahallesinde gerçekleştirdiği ev toplantılarında hanımlara yeni sistem hakkında önemli bilgiler anlattı. Aktardı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 16 Nisan tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı Halk oylamasında mahalle sakinlerinde destek istedi. ‘Güçlü bir Türkiye için EVET’ demeye var mısınız?” diyen Başkan Yazgı’ya hanımlardan destek sözü geldi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021