SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Durmak yok, yola devam

Durmak yok, yola devam

A - +

Aksaray Haberleri - 05.05.2015 - 13:48

Durmak yok, yola devam

‘Durmak yok, yola devam’ anlayışı ile ilimizin en ücra köşede kalmış bir vatandaşımız dahi olsa onların gönüllerine dokunmak için halkımızın derdi ile kem hal olmak, uzaktaki köylerimize dahi gitmekten asla geri durmayacağız. Bu anlayış ile Aksaray Ak Parti 2. Sıra milletvekili adayı Nevzat Palta seçim çalışmalarına Taşpınar kasabası, Akçakent, Dikmen ve Karacaören köylerinde devam etti.
Köylülerin büyük ilgisi ile karşılaşan Nevzat Palta, köy kahvesinde köylüler ile hasbihal etti. Ak parti iktidarın ilk defa yürürlüğe koyduğu KÖYDES ve BELDES projelerinden bahseden Palta, bu kapsamda şu sözleri dile getirdi; ‘Kırsal nüfusumuza daha kaliteli bir hayat sunmak amacıyla, Cumhuriyet tarihinin en büyük kırsal kalkınma hamlesinin hükümetinizin başlattığını belirtti. Bu kapsamda 2005 yılında hayata geçirilen KÖYDES ve BELDES Projeleri kırsal alanlarımızın içme suyu, altyapı, yol ve sulama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla beldelerimizin ve köylerimizin hayat standardını yükseltmek için yatırım olduğunu ifade etti. kasaba, Köy ve köy altı yerleşimlerin sağlıklı içme suyuna kavuşabilmesi için görülmemiş bir hız ve istekle çalıştık. Aksaray’da toplam 151 birimin içme suyu sorununu ortadan kaldırdıklarını, Böylece, Aksaray’ın mahalle, kasaba ve köylerinin tamamına temiz içme suyu götürüldüğünü kasaba ve köylere daha verimli zirai üretimin önünü açmak için KÖYDES ve BELDES kapsamında yeni sulama alanı açıldığını belirtti. KÖYDES ve BELDES projeleri ile yolu olmayan kasabamız ve köyümüz kalmadı ifade etti.

Taşpınar Kasabasında Raşit ve Muradiye Çiftinin Nişan merasimine katılıp, yüzüklerini takan Nevzat Patla, hem evliliğe adım atan çiftten hemde törene katılan kasabalı vatandaşlardan destek ve dualarını istedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021