SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Çevre Temizliği ve Düzenlemesi alanında Toplum Yararına eleman alınacaktır

Çevre Temizliği ve Düzenlemesi alanında Toplum Yararına eleman alınacaktır

A - +

Aksaray Haberleri - 03.11.2015 - 11:03

Çevre Temizliği ve Düzenlemesi alanında Toplum Yararına eleman alınacaktır

Türkiye İş Kurumu tarafından istihdamın korunmasına ve artırılmasına, işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) düzenlenmektedir.

Bu bağlamda; İl Müdürlüğümüzce, Aksaray Valiliği, Ortaköy Kaymakamlığı, Güzelyurt Kaymakamlığı, Gülağaç Kaymakamlığı, Eskil Kaymakamlığı, Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aksaray Belediyesi, Ortaköy Belediyesi, Sarıyahşi Belediyesi, Ağaçören Belediyesi, Güzelyurt Belediyesi, Gülağaç Belediyesi, Sultanhanı Belediyesi, Topakkaya Belediyesi, Bağlıkaya Belediyesi, Yeşiltepe Belediyesi, Yeşilova Belediyesi, Sağlık Belediyesi, Taşpınar Belediyesi, Saratlı Belediyesi, Aksaray İl Müftülüğü, Ortaköy İlçe Müftülüğü, Eskil İlçe Müftülüğü Güzelyurt İlçe Müftülüğü, Aksaray Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği içerinde “Çevre Temizliği ve Düzenlemesi” alanında Toplum Yararına Program düzenlenecektir.

19.11.2015 – 29.04.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Toplum Yararına Programa başvurular Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 28.10.2015 – 06.11.2015 tarihleri arasında şahsen yapılacaktır.

Genel Şartlar

TYP’ye başvuracak katılımcıların, Kurumun o yöredeki İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine kayıtlı işsiz durumunda olmaları; en az 18 yaşını tamamlamış olmaları; herhangi bir öğretim kurumunda öğrenci olmamaları (açıköğretim öğrencileri hariç); emekli, malul, dul ve yetim aylığı almamaları; Kamudan herhangi bir ad altında maaş vb. gelirlerinin olmaması gerekmektedir.

Özel Şartlar

TYP devam ederken katılım şartlarını taşımadığı belirlenen kişilerin TYP ile ilişiği kesilir ve bu kişiler son yararlanma tarihi üzerinden yirmi dört ay geçmedikçe yeni bir TYP’ye başvuramazlar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021