SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » Birlik Haber Yenileniyor

Birlik Haber Yenileniyor

Yaşar Sarıkaya

Yaşar Sarıkaya

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 21.04.2016 - 13:50

Birlik Haber Yenileniyor. Aksaray’ın en çok takip edilen haber sitesi www.birlikhabergazetesi.com yeni görüntüsüyle de alanında ilk olmanın mutluluğunu yaşamakta. Son teknik özelliklerle sizlere hoş dakikalar geçirecek olan Birlikhabergazetesi com. sitesinde hem haberleri hem de videoları daha rahat izleme fırsatı bulacaksınız.
Aksaray’da ‘3 yıldan beri gazetecilik hizmeti veren Birlik Haber Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya yaptığı açıklamada, “20 yıllık gazetecilik hizmetimiz ve tecrübelerimizle basın hizmetlerinde hep kaliteyi, gazetecilik ilkelerini, kişi hak ve hukukunu ve dürüst haberciliği hep ön planda tuttuk.
Siz değerli okuyucularımız başta olmak üzere, saygın yazar kadromuz, Kamu kurum ve kuruluşlarının, siyasi parti yöneticilerinin, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve işadamlarımızın büyük destek ve fedakarlıklarıyla her geçen gün başarılı hizmetlerimizi artırarak devam ediyoruz. Yeni bir imajla hizmetinize devam ediyoruz. Sizler bizlere olan desteklerinizi sürdürdüğünüz ölçüde bizler de en iyi hizmetleri sizlere sunmanın gayreti içerisinde olacağız.
Aksaray’da alanında birinciliğe sizin destek ve güveninizle geldik. Bu destek ve güvenle Türkiye’ye açılmaya karar verdik. Bir çok haber sitesi bizi taklit etmeye kalksa da duyarlı okuyucu kitlemiz bizlerin isminden nemalananlara fırsat vermemiştir. « Ayinesi iştir kişi’nin » diyerek yolumuza ve işimize devam ediyoruz. Tüm zorluklara rağmen sizlerin en doğal hakkı olan haber alma özgürlüğünüze katkıda bulunmanın onurunu yaşıyor, yolumuza tüm engellemelere rağmen devam ediyoruz. Takdir sizden hizmet bizden”
İnternet haberciliğinin yüz akı Birlik Haber’de değişim heyecanı yaşanıyor. Okuyucularımız karşılarında yepyeni bir site bulacak. Yeni Birlik Haber’de neler değişecek?
Aksaray’ın en etkin haber sitesi yenilendi. Hızlı, etkili, estetik ve dinamik.Birlik Haber şimdi çok daha güçlü.
Yeni yazılım… Yeni tasarım… Yeni portallar… Birlik Haber’de büyük değişim başlıyor. Okuyucularının önüne her zaman yenilenerek çıkan Birlik Haber’de yenilenme heyecanı var.
Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya öncülüğünde hızlı bir yenilenme sürecine giren Birlik Haber, okuyucularına yeni yüzü ve yeni yazılımıyla merhaba diyecek. Birlik Haber takipçileri yeni site ile daha ferah ve rahat okunabilen bir internet sitesini karşılarında bulacak. Birlik Haber’de her ay farklı bir kategoride yeni bir portal okuyucuyla buluşarak bu yenilenme süreci devam edecek.
NEDEN DEĞİŞİM?
Okuyucuların alışkanlıklarını tamamen değiştirmeden daha rahat okunan, görselliğin daha ön planda olduğu ve daha hızlı bir site için değişiyoruz.
Etik değerlerinden taviz vermeden gündem belirlemeyi sürdüren Birlik Haber, tasarımı ve yazılımı ile de adından söz ettirmek istiyor.
İnternet haberciliğinin zirvesindeki en iyiler arasında olan Birlik Haber’in alt yapısı tamamen yenilendi. Baştan yazılan sitenin ‘erişilememe’ gibi bir sorunu olmayacak.
Temel çizgilerini koruyan Birlik Haber’in tasarımına ufak dokunuşlar yapılarak yenilendi. Okuyucuyu zorlamadan daha hızlı erişilen ve görsel güzelliği olan bir site oluşturuldu.
“Bu noktada haber var”, ‘’ Tekiz , ama yalnız değiliz birlik’te yine zirvedeyiz sloganıyla çalışmalarını sürdüren Birlik Haber, attığı adımlarla aldığı ödüllerle her geçen gün internet haberciliğindeki gücünü devam ettirecek. Güçlü haberci kadrosuyla yoluna devam eden Birlik Haber’in yeni değişimle birlikte gücüne güç katacağına inanıyoruz.
Yenilenen Birlik Haber’de okuyucularımızı daha mutlu edecek yeni özelliklerimiz:
Birlik Haber’de yenilenme çalışmaları tamamlandıktan sonra her ay farklı kategorilerde açılacak yeni portallarla birlikte Birlik Haber, bütün alanlarda gücüne güç katacak. Her ay yeni bir portal ile okuyucunun karşında olacağız.
*Yeni yazılım.
Yeni yazılımla birlikte okuyucularımız bütün tarayıcılardan sorunsuzca daha hızlı bir erişim sağlayacak. Çok kısa bir süre sonra takipçilerimiz, daha hızlı erişebilecekleri, sayfaları sorunsuz olarak açacakları, göz zevkine hitap eden, görsellik açısından daha zengin bir siteyle karşı karşıya olacaklar.
*Sitenin genişliği 850 pikselden 960 piksele yükseltiliyor.
Okuyucular, bu değişiklikle daha ferah bir tasarımla, görsel açıdan daha estetik bir siteyi karşılarında bulacak.
*Daha büyük ve daha güçlü manşet.
Yenilenen yüzümüzde manşet alanında kullanılan görseller daha da büyüyor. Bu sayede manşetler daha etkili ve vurgusu güçlü kullanılabilecek.
* Birlik Haber’de spot geleneği sona eriyor.
Haber metinlerinin özeti mahiyetinde haberin önünde kullanılan spot cümleleri kalkıyor. Yerine daha etkili ve vurucu manşet başlıkları geliyor.
* “Öne Çıkanlar” bölümü.
Hangi saatlerde hangi haberlerin öne çıktığını çok kolay bir şekilde görülebilecek. Günün hangi saatinde Türkiye’nin ve dünyanın gündeminde neler olduğuna kolay bir şekilde erişebileceksiniz.
* “Gazete manşetleri linki”
Gazete manşetleri her zaman elinizin altında olacak. Manşet yanındaki alandan kolayca gazetelerin manşetlerine ulaşabileceksiniz.
* Videolu haberlerle karşınızda.
Yeni tasarımımızda haberlere ait videolar ile çok kolay bir şekilde görüntüleyebilme olanağı da bulacaksınız.
* Yeni reklam yerleşimleri
Yenilenen Birlik Haber’de reklam yerleşiminde reklam alanlarının okuyucuların gözünü yormaması konusuna da özen gösterilmeye çalışıldı.
* Kategoriler tek başlık altında toplanacak.
Sitenin alt kısmında bulunan kategoriler tek bir başlık altında toplanacağı için sitemizin alt kısımlarına ulaşmak çok daha kolay olacak.

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021