SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı “Sizler Bizim Başımızın Tacısınız”

Başkan Yazgı “Sizler Bizim Başımızın Tacısınız”

A - +

Aksaray Haberleri - 23.03.2015 - 12:48

Başkan Yazgı “Sizler Bizim Başımızın Tacısınız”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yaşlılar Haftası nedeniyle eşi Hasibe Yazgı Hanımefendi ile birlikte Aksaray Kadir Üçyıldız Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerine çiçek dağıtan Yazgı, yaşlılarla birlikte pasta keserek moral verdi.

Başkan Yazgı, Huzurevi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada “ Ben her zaman şunu söylüyorum siz bizim başımızın tacısınız. Sizler bize emanetsiniz. Bizlerinde emaneti en iyi şekilde mutlaka korumamız gözetmemiz gerekiyor. Bizim sizler için yapmamız gereken ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Başımızın üstünde yeriniz var.” Dedi.

Yaşlıların hayır dualarını alan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Devletin insan hayatını kolaylaştırmak adına her türlü imkânları sağladığını belirterek yaşlılara devletin şefkatini gösteren Huzurevi yöneticilerine de ayrıca teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yazgı, eşi Hasibe Hanım ve Huzurevi sakinleri hep birlikte pasta keserek Yaşlılar Haftasını kutladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021