SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Balık Yemek İçin Aksaray’a Geliyorlar

Balık Yemek İçin Aksaray’a Geliyorlar

A - +

Aksaray Haberleri - 29.02.2016 - 14:48

Balık  Yemek İçin Aksaray’a Geliyorlar

Nevşehir’den ve çevre illerden gruplar halinde Aksaray’a gelen yerli ve yabancı turistler,Helvadere de alabalık yiyerek günün tadını çıkarıyorlar.”

Aksaray’ın en önemli doğal turizm merkezlerinden olan ve Hasandağın eteklerinde bulunan Helvadere Alabalık Tesisinde özel olarak hazırlanan kiremitte alabalık çok büyük rağbet görüyor.Helvadere kasabası göl kenarında bulunan ve alabalık yetiştiriciliğinde de marka haline gelen tesiste aynı anda 300 misafire balık hizmeti veriliyor.
Tesiste özel olarak kiremitte pişirilen alabalıklar sadece Aksaray halkı tarafından değil, Nevşehir, Niğde, Kırşehir ve Konya gibi çevre illerden de rağbet görüyor.Kiremitte balığı çok seven bazı vatandaşlar, tesisten canlı alabalık alarak evlerine götürüyorlar.
Alabalık yemek için çevre illerden Helvadere kasabasına gelen yerli ve yabancı turistlerin Aksaray’da Hasandağın eteklerinde doğa ile iç içe güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek “Biz alabalık tesisiyiz özel olarak yaptığımız kiremitte balık daha çok tutuldu. Bizim balıklarımızı tadabilmek için sadece Aksaray’dan değil özellikle Nevşehir’den ve çevre illerden gruplar halinde turlar geliyor. Yerli ve yabancı turistler hem Hasandağımızı, Helvaderemizi geziyorlar hem de balık yiyerek günün tadını çıkarıyorlar.”şeklinde konuştular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021