SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Merkezli Paralel Yapı Operasyonu: 50 Gözaltı

Aksaray Merkezli Paralel Yapı Operasyonu: 50 Gözaltı

A - +

Aksaray Haberleri - 22.04.2016 - 9:45

Aksaray Merkezli Paralel Yapı Operasyonu: 50 Gözaltı

Aksaray merkezli sekiz ilde Paralel Yapı operasyonu düzenlendi. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM şube müdürlüklerinin düzenlediği operasyonda iş adamı, avukat ve memurların da aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.
Aksaray Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM şube müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde FETÖ/PDY terör örgütünün il yapılanması ve finans kaynaklarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon, Aksaray merkezli, Malatya, Konya, Ankara, İzmir, İstanbul, Eskişehir ve Karaman’da yapıldı. Operasyonda, 43’ü Aksaray’da olmak üzere 50 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında Ziraat Katılım Bankası memuru Ali B., iş adam Ali Y., iş adamı Fatih Ö., iş adamı Asaf S., Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi bir eski gazeteci de gözaltına alınanlar arasında.
Operasyonda gözaltına alınanlar İl Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından Aksaray Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler ekip otoları ile tek tek hastaneye getirildi. Sağlık raporlarının ardından şüpheliler tekrar emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma halen sürüyor.Operasyonda gözaltına alınan şahıslar sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Aksaray Devlet Hastanesine getirildi.


Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021