Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » AK Parti Aksaray’da Adaylarını Tanıttı

AK Parti Aksaray’da Adaylarını Tanıttı

A - +

Ağaçören Haberleri - 14.01.2019 - 12:09

AK Parti Aksaray’da Adaylarını Tanıttı

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından organize edilen aday tanıtım toplantısında il, ilçe ve belde belediye başkan adayları törenle tanıtıldı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törende, ilk günkü heyecanla, yeni bir gelecek yazmanın kararlılığında olduklarını söyledi.

AK Parti’nin, yaptığı hizmetlerle millette yeni bir şehir bilinci sağladığını belirten Altınsoy, “Bir dönem millet için en önemli hizmet kalemleri arasında yol, su, kanalizasyon, kaldırım varken bugün akıllı kentleri, yeni toplu taşıma sistemlerini, ekolojik şehirleri konuşur hale geldik. Memleketlerin ufuklarını ancak ufku geniş kadrolar açabilir. Allah’a şükürler olsun, geriye dönüp baktığımızda gerek ülkemizin her şehrinde, gerekse Aksaray’da yeni ve standartları giderek yükselen hizmetlerle milletimizin yüzünün güldüğünü büyük bir memnuniyetle müşahede ediyoruz.” diye konuştu. Altınsoy, yerel seçimlerin yeni bir dönemin başlangıcı olacağını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim, kibir kulelerinde oturan bazıları gibi milletle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz milletimizin mutluluğu, huzuru, refahı ve kalkınması. 31 Mart milletimizin umudunu kırmaya çalışanlara karşı verilmesi gereken cevabın günüdür. Önümüzdeki yerel seçimler, hain planlarla millete kastedenlere atılması gereken tokadın günüdür. Bu seçimler, ülkenin bahtını karanlığa çevirmek isteyen şer odaklarının karşısına imanla çıkmanın ve dimdik durmanın günüdür.” diye konuştu.

31 Mart seçimlerinde de Aksaray’dan aynı güçlü desteği beklediklerini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, şunları kaydetti: “Yerel seçimlere yönelik, adayların belirlenmesi yönünde çok ciddi çalışmalar yapıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tabir yerindeyse, ilmik ilmik işleyerek 81 ilde çalışmaları yürüttük. 2004 yılında AK Parti’nin ilk yerel seçimlerde sloganı ‘Yerel kalkınma başlıyor’ oldu. 2009 yılında ‘işimiz hizmet, gücümüz millet’ diyerek yollara revan olduk. 2014 seçimlerinde ise ‘Daima Hizmet Daima Millet’ oldu. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de ‘Tevazu, samimiyet ve gayretle yine önce millet, önce memleket’ diyerek hep birlikte yollara revan olacağız. Milletimiz, sesine kulak verdiğimiz tek önceliğimiz, tek gerçeğimiz. Bugüne kadar rahatsızlık duyanların aslında rahatsızlık sebebi bu. Milletin sesine kulak verilmesi, milletin bütün politikaların temelinde olması. Bu yolumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

AK Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Evren Dinçer de, AK Parti’nin yerel yönetimler hareketi olduğunu söyledi. 31 Mart akşamı kazanacakları zaferle 2023 hedeflerine ulaşmak adına büyük başarı elde edeceklerine inandığını aktaran Dinçer, “Aksarayı katılımlı belediyecilik anlayışı ile ‘ben’ değil ‘biz’ olarak yöneteceğiz. Çözüm önerilerinde halkın ne dediğini önceleyen, yapılacak projelerle bugünü kurtarmayı değil yarını kazanmayı bilen, tüm bunları yaparken günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilen aynı zamanda kadim geleneğimize bağlılık gösteren bir şuur ile hareket edeceğiz. Anlayışımızın merkezinde insan olacak. Hep birlikte memleketimizi daha iyi yerlere taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu tarafından belde ve ilçe belediye başkan adayları, isimleri okunarak platforma davet edildi. Sarıeroğlu, daha sonra başkan adayları ile fotoğraf çektirdi. Aday tanıtım programına, Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Aksaray ilçe ve belde belediye başkanlıkları için adayların isimleri şu şekilde açıklandı:

Belediye Başkan adayı: Enver Dinçer.

İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

Ortaköy: Ali Rıza Özdemir,
Güzelyurt: Ünal Demircioğlu,
Gülağaç: Faruk Teymen,
Ağaçören: Kemal Salman,
Sarıyahşi: Fatih Ünsal,
Eskil: Necati Belgemen,
Sultanhanı: Fahri Solak.

BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

Eşmekaya: Tayfur Başkan,
Demirci: Hüseyin Us,
Gülpınar: Mustafa Baymışlıoğlu,
Saratlı: Yılmaz Balkış,
Ihlara: Ahmet Dinç,
Selime: Levent Çevik,
Bağlıkaya: Davut Çalışkan,
Helvadere: İsa Tezgel,
Sağlık: Mustafa Kepil,
Taşpınar: Sinan Korkut,
Topakkaya: Adem Baylan,
Yenikent: Mehmet Akdere,
Yeşilova: Adnan Bayraktar,
Yeşiltepe: Muhammet Tosun.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021