SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Zafer Partisi adayı çalışmalara başladı

Zafer Partisi adayı çalışmalara başladı

A - +

Ana Manşet - 13.04.2023 - 10:40

Zafer Partisi adayı çalışmalara başladı

Ümit Özdağ Genel başkanlığındaki Zafer Partisi’nin, Aksaray Milletvekili  Adaylarından Cengiz Öngün seçim çalışmalarına başladı.

Ata İttifakı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan’ı destekleyecek Zafer Partisi’nin Aksaray Milletvekili Adayları saha çalışmalarına start verdi. Partinin Aksaray Teşkilatı Vekil Adayları arasında yer alan Cengiz Öngün,  esnafla bir araya geldi. Pazardaki sebze, meyve fiyatlarından dert yakınan Öngün program sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Zafer Partisi olarak Aksaray’da yapacağımız çalışmalarda herkese dokunmayı hedefliyoruz. Esnaflardan aldığımız geri dönüş çok olumlu.

İnsanlar sığınmacılarından rahatsızlıklarını dile getirip bizden çare bekliyorlar. Mutfağın vazgeçilmezi Soğan 25 TL patates 15 TL. Bu rakamların üzerine söylenecek çok şey yok her şey ortada. Zafer Partisi iktidarında 13 milyon sığınmacının gitmesi ile birlikte bu fiyatların ciddi anlamda ucuzlayacağını biliyoruz. Vatandaşlarda bunun farkında ve bizden, Zafer Partisi’nden talepleri oldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021