SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Yüzyılın Konut Projesi Hayırlı Olsun

Yüzyılın Konut Projesi Hayırlı Olsun

A - +

Ana Manşet - 14.09.2022 - 11:47

Yüzyılın Konut Projesi Hayırlı Olsun

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini değerlendirdi.

Milyonların beklediği Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi için süreç başladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan devrim niteliğindeki proje bitirildiğinde 3 milyon 750 bin kişi daha güvenli yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Proje için “Dünyadaki en büyük konut yatırımı” tanımını yapan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına böyle küresel ve tarihi önemde bir kampanya ile girmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Sosyal konut projesinin ilk etabını oluşturan 250 bin sosyal konut, 100 bin konut arsası ve 10 bin işyerinin 2 yılda bitirilerek hak sahiplerinin kullanımına sunmak için planlandığını belirten İl Başkanı Altınsoy, projenin bu ilk etabının dahi Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en donanımlı sosyal konut atılımı olduğuna dikkat çekti.

AK Parti’nin sosyal devlet olmanın tüm gerekliliklerini yerine getirdiklerini ifade eden Altınsoy, “Önce Millet diyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, anlayışıyla hareket ediyoruz. Sosyal devlet olmanın bütün gereklerini yerine getiriyoruz.”

Yüzyılın Konut Projesi’nde Aksaray’daki konut sayılarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal konut projesi kapsamında ilk etapta ilimizde 1200 TOKİ konutu yapılacaktır. TOKİ müjdesini veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021