SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Yüzde 50 Hibe Desteği Üreticilerimize Hayırlı Olsun

Yüzde 50 Hibe Desteği Üreticilerimize Hayırlı Olsun

A - +

Ana Manşet - 06.07.2021 - 11:56

Yüzde 50 Hibe Desteği Üreticilerimize Hayırlı Olsun

AK Parti Aksaray Başkanı Hüseyin Altınsoy, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerine yönelik hibe destekleri konusunda, “Bölgemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren hibe desteğine ilişkin açıklamada bulunan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerine yönelik olarak yüzde 50 hibe desteği verileceğini aktardı.

Hibe desteğinden faydalanmak isteyen bütün hayvan üreticilerinin 1 – 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerektiğini bildiren Başkan Altınsoy, “Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerinin altyapılarının geliştirilmesi, hayvansal üretimde verimliliğin modern hayvancılık işletmelerine dönüştürülmesi konusunda yapılacak yatırımların desteklenmesine ilişkin devletimizin açıklamış olduğu karar kapsamında; büyükbaş için en az 10 baş en fazla 50 baş kapasiteli, küçükbaş için ise en az 100 baş en fazla 300 baş anaç yeni ağıl\ahır yapımı veya kapasite artırımı\rehabilitasyonu, hayvan barınağı amaçlı çadır alımı ile makine alet ve ekipman alımlarına hibe desteği verilecek. Devletimizin çiftçilerimize yapmış olduğu bu hibe desteğinin hayırlı ve uğurlu olmasını diyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021