SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yunus Emre Mahallesi Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Yunus Emre Mahallesi Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.04.2015 - 15:28

Yunus Emre Mahallesi Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Yunus Emre Mahallesinde Ak Parti Mahalle Temsilciliği ve seçim irtibat bürosu, halkın yoğun katılımı ile hizmete açıldı. Açılışı Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük ile birlikte yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, istikrarın sürmesi adına halktan destek beklediğini söyleyerek millet iradesinin gücüne vurgu yaptı.

Yunus Emre Mahallesi seçim bürosu mahalle halkının yoğun ilgisi eşliğinde açıldı. Milletvekili aday Hüseyin Hüyük, seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyerek halkla daha yakın temas halinde olacaklarını belirtti.

Seçim bürosu açılışına katılan mahalle sakinlerine seslenen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Millet iradesinin her şeyden üstün olduğunu söyledi ve istikrar sürmesi için halktan destek istedi. Başkan Yazgı, gençleri ilgilendiren gençlik merkezi projesinden bahsetti. Mahalle sakinlerinin Toki bölgesinde semt pazarı kurulması isteği olduğunu belirten Başkan Yazgı, “Önümüzde Salı Pazarı projesi var. Salı pazarını modernize edeceğiz ve bunun için alt yapı çalışmaları sürüyor. Allah izniyle İnşallah seçimden önce de temel atmayı düşünüyoruz. Daha sonraki çalışmalarımızda ise bölgesel semt Pazar yerleri var. Bölgesel Pazar projesine bu mahallemizi de dahil edeceğiz.

Tabi bütün bu projelerin hayata geçirmek için istikrar ve kaynak noktasında destek lazım. Bunlarda sizlerin desteği sayesinde vekillerimiz aracılığı ile olacak. Bizler halk olarak vekillerimize destek olalım ki, onlarda bizlerin büyük projelerine kaynak aktarma konusunda destek olsunlar” dedi.

Yunus Emre Mahallesinde yapılan seçim bürosunun açılış törenine Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021