SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aksaray”

“Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aksaray”

A - +

Aksaray Haberleri - 06.04.2015 - 14:51

“Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aksaray”

Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen Gönül Elçileri Projesi kapsamında düzenlenen Kampanya ile ilimiz Laleli Mahallesinde “Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aksaray” sloganıyla 1000 adet fidan toprakla buluştu.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay Öncülüğünde, İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Erdal Andıç, Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç ve Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak başkanlığında “Yeşil bir dünya, yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aksaray ” sloganı ile ağaç dikme kampanyasını başlattıklarını söylediler.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay: fidan dikimi sırasında yaptığı konuşmada, hayata geçirilen fidan dikimi kapsamında oluşturulan Gönül Elçileri Projesi gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için önemli bir proje olduğunu belirtti. İl Başkanı Karatay, Laleli mahallesi güzergâhında dikilen 1000 fidanın, Türkiye’nin en az yağış alan bu coğrafyası için hayat kaynağı olacağını söyledi. Ağaçlandırma çalışmaları ile çölleşmenin ve kuraklığın önüne geçilebileceğinin altını çizdi ve hayati öneme sahip bu tür projelere ve çalışmalara teşkilat olarak gereken her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Bereket Ormanlarının oluşturulmasına yönelik gerçekleştirilen programa Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021