SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi (ASTİM) İstikrara Devam Dedi

Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi (ASTİM) İstikrara Devam Dedi

A - +

Ana Manşet - 25.01.2024 - 14:17

Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi (ASTİM) İstikrara Devam Dedi

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi (ASTİM)’de faaliyet gösteren esnafları iş yerlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yeni sanayi sitesi esnaflarına yaptığı ziyarette Başkan Dinçer’e Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, meclis üyeleri ve parti üyeleri de eşlik etti. Ak heyet yeni sanayi sitesinde Mermerciler Sitesi esnafları ile bir araya gelindi.

Ak Parti heyetini ilgi ile karşılayan sanayi esnafları TOKİ ve Belediye iş birliğinde yapımı tamamlanarak kullanmaya başladıkları yeni iş yerlerinden memnun olduklarını söylediler. Sanayi esnafları yeni işyerlerinin kış aylarında sıcak ve geniş çalışma ortamı sunduğunu söylediler. Eski, kullanım ömrünü tamamlamış sanayi sitesinden modern ve kullanışlı çalışma ortamına kavuşturan Aksaray Belediyesi ekiplerine ve Toki ekiplerine esnaflar teşekkür ettiler. Esnaflar genel seçimlerde olduğu gibi yaklaşan yerel seçimlerde de tercihlerinin istikrardan ve kalkınmadan yana olacağını söylediler.

“ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLDUK”

Sanayi Sitesinde esnaflarla yaptığı sohbette “Seçimden seçime değil sürekli halkımızın içindeyiz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Sanayi esnafımızı ziyaret etmekten, onların sohbetine ortak olmaktan çok keyif alıyorum. 5 yıllık görev süremiz boyunca esnaflarımızın sürekli yanlarında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bugün de sanayi esnafımızın hatırını sorarak, talep ve önerilerini dinledik. Sanayi esnafımıza gösterdikleri misafirperverlik ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Her zaman halkımızın içinde ve esnafımızın yanında olmaya, onların isteklerine hızlı çözümler üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021