SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yazgı, 8 Yaşındaki Engelli Arda’yı Evinde Ziyaret Etti

Yazgı, 8 Yaşındaki Engelli Arda’yı Evinde Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2015 - 10:13

Yazgı, 8 Yaşındaki Engelli Arda’yı Evinde Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi ve Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Hasibe Yazgı, fırsat buldukça hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek “Geçmiş olsun” dileklerini iletiyor.

Hasibe Yazgı, Engelliler Haftası kapsamında Fatih Mahallesinde oturan Alparslan ve Leyla Dinç çiftinin Epilepsi hastası ve Spastik engelli çocukları 8 yaşındaki Arda’yı evinde ziyaret etti.

Hasibe Yazgı, Arda’ya çok sevdiği satranç takımı ve çeşitli kitaplar hediye ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve bir süre sohbet etti.

Anne Leyla Dinç, Epilepsi hastası ve spastik engelli olan Arda’nın haftada iki gün fizik tedavi gördüğünü ayrıca üç ayda birde Kayseri’de doktor kontrolünden geçtiğini ifade etti. Anne Dinç, 1.sınıf öğrencisi olan çocuğunun evde eğitim aldığını ve çok başarılı olduğunu kaydetti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Hanımefendi’nin kendisini ziyaret etmesinden ve hediyeler getirmesinden dolayı çok mutlu olan küçük Arda, dışarıda gezebilmek için akülü araca ihtiyacı olduğunu, ayrıca belediyeye gelerek Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı makamında görmek istediğini söyledi.

Hasibe Yazgı ise Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın en kısa sürede Arda’yı evinde ziyaret edeceğini ifade etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021