SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ataklı’dan Kurum Kuruluşlara Ziyaret

Vali Ataklı’dan Kurum Kuruluşlara Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 20.08.2015 - 17:44

Vali Ataklı’dan Kurum Kuruluşlara Ziyaret

Vali Şeref Ataklı Askerlik Şubesi Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Görevlerine yeni atanan Şube Başkanı ve İl Müdürü’nden yapılan işlemler hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yarbay Mehmet Vurmaz’ı ziyaret eden Vali Ataklı Askerlik Şubesi işleyişi hakkında bilgi aldı. Yarbay Vurmaz, işlemlerinin neredeyse tamamının sivil personellerce yürütüldüğünü, Aksaray genelinde Gülağaç, Güzelyurt ve Eskil ilçelerinin Aksaray Merkez Askerlik Şubesine bağlı olduğunu, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerinin ise Ortaköy Askerlik Şubesine bağlı olduğunu belirtti.

Vali Şeref Ataklı daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü İsrafil Aktürk’ten bilgi alan Vali Ataklı günümüz Sosyal Devlet anlayışı içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün önemli bir yeri olduğunu özellikle aile hayatı ve engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırıcı adımların atılmasında en önemli kurumlardan olduğuna vurgu yaptı.

Vali Ataklı, İl Müdürü İsrafil Aktürk’e yeni görevinde başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021