SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ali Mantı esnaf ziyaretinde bulundu

Vali Ali Mantı esnaf ziyaretinde bulundu

A - +

Aksaray Haberleri - 19.11.2018 - 12:14

Vali Ali Mantı esnaf ziyaretinde bulundu

“Hep birlikte Aksaray’a doğru, hayırlı hizmetler yapmak istiyoruz”

Aksaray Valisi Ali Mantı hafta sonunda çarşı esnaflarını ziyaretlerde bulundu. Konfeksiyon ve Manifaturacılar Çarşısı ile Sarraflar Çarşısındaki esnafları ziyaret eden Vali Mantı esnaflarla bir süre sohbet etti.

Vali Ali Mantı; Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Belediye Meclis Üyesi Durmuş Sönmez’inde eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflara ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulundu.

Vali Ali Mantı yapım stüdyosu ve dijital medya sektöründe hizmet verecek Koç Ajans’ı ziyaret ederek verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Açılışı gerçekleştirilen işyerinin hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundu.

İnternet üzerinden yapılan canlı yayına konuk olan Vali Ali Mantı Aksaray’ı tanıdıkça eksiklik ve ihtiyaçlarını görüp halkımız ve bürokrasimiz ile birlikte yasaların ve devletimizin bize verdiği yetkiler çerçevesinde Aksaray’a doğru ve hayırlı hizmetler yapmayı istiyoruz. Allah muvaffak etsin inşallah ”dedi.

Vali Ali Mantı daha sonra Nora Alışveriş Merkezini ziyaret etti. Merkez içerisindeki işyerlerini gezen Vali Mantı; esnaflara ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulunurken; alışveriş merkezi müdürü Yunus Emre Yıldırım’dan bilgi aldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021