SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıs gözaltına alındı

Uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıs gözaltına alındı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.01.2021 - 22:30

Uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıs gözaltına alındı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkartılması konusunda kapsamlı çalışmalarımız devam etmektedir.

Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 19 Ocak 2021 tarihinde Konya ilinden Aksaray iline uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı duyumunun alınması üzerine, takibe alınan bir araç Aksaray ili sınırlarında yakalanması maksadıyla saat 20.45 sıralarında Aksaray İli Eskil İlçesi girişinde durdurulmuştur. Şüpheli Ö.Ö.’nün üzerinde ve kullandığı aracında yapılan aramada, 30 gr. Metamfetamin ele geçirilmiştir. Şüpheli gözaltına alınmış olup, adlî makamlara sevk edilecektir.

Yapılan açıklamada,” Gençlerimizi zehir tacirlerinden korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir.”ifadelerine yer verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021