SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Devam Ediyor

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 12.08.2015 - 15:18

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Devam Ediyor

Aksaray Ticaret Borsası, Aksaray Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR’un ortaklaşa başlattığı uygulamalı girişimcilik eğitimine başvuran 100 kişiyle yapılan mülakat sonrasında kendi işletmesini açmalarını sağlamak için uygulamalı girişimcilik eğitimi verilmeye başlandığı belirtildi.

Kendi işini kurmak isteyen ve uygulanabilir bir iş planı projesine sahip girişimci adaylarına yönelik ücretsiz Uygulanabilir Girişimcilik kursuna katılımın yoğun olduğu gözlenirken , Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Selin Geçgel’in eğitmenliğini yaptığı kurs 25′ er kişilik 4 gurup halinde toplamda 100 kişi olduğu ve 70’er saat süreceği ifade edildi.

70 saat sürecek eğitimlere katılan kursiyerler 25’er kişilik sınıflarda eğitim görerek eğitim sonrası hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacak olan kursiyerler eğitimlerin verimli geçtiğini dile getirdi.

70 saatlik eğitim sonrasında katılımcılar sertifika verileceği, sertifika almayı hak eden kişilerin de KOSGEB’e başvurarak 30 bin TL hibe 70 bin TL de faizsiz kredi alabileceği bildirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021