Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Uluslararası Öğrencilere Yönelik Tanıtımlar Sürüyor

Uluslararası Öğrencilere Yönelik Tanıtımlar Sürüyor

A - +

Aksaray Haberleri - 16.11.2015 - 13:22

Uluslararası Öğrencilere Yönelik Tanıtımlar Sürüyor

Uluslararası öğrenci sayısını ve ülke çeşitliliğini arttırmak için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Aksaray Üniversitesi (ASÜ), yurtdışında düzenlenen fuarlarda dünyaya tanıtılıyor.

Kısa süre önce Azerbaycan’da düzenlenen fuarda yapılan tanıtımın ardından, Fas’ta da benzeri bir etkinlik düzenlendi ve ASÜ bu fuarda da temsil edildi. Fas’ın Cazablanka, Marakeş ve El Jadida şehirlerinde düzenlenen eğitim fuarlarında, ASÜ’nün öğrencilere sunduğu imkânlar, eğitim olanakları, barınma ve laboratuvarlar gibi donatılar anlatıldı, akademik ve bilimsel çalışmalara ilişkin sunumlar yapıldı. Anlatımlar sadece fuarlarda değil, Fas’ın çeşitli kentlerindeki okullarla yönelik yapılan ziyaretlerde de sürdü.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 30 civarında ülkeden 700 uluslararası öğrencinin ASÜ’de eğitim-öğretim gördüğünü, bu sayıyı kısa sürede bin seviyesine çıkarmak istediklerini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021